PROFI-FILM

Ács Attila

A jövőnek dolgozunk!

Esküvő

Alap esetben két operatőrrel, két kamerával rögzítjük az eseményeket. A felvételeket nagyjából a fodrásszal egy időben kezdjük, kis etűd készül a sminkelésről, öltözködésről, készülődésről. A fotózást videó-klipszerűen örökítjük meg, majd rögzítjük a vendégvárást, kikérést. A menetet, autókonvojt steadicammel vesszük fel, majd a polgári és templomi szertartás következik. A gratulációk, csokordobás, tányértörés után az est minden jelentős momentumát rögzítjük: vacsora, tánc, tortavágás, menyasszony-. menyecsketánc. Természetesen az ettől eltérő igényeket a megrendelő kívánsága szerint teljesítjük.
A kameránként felvett kb. 6 – 6 órányi nyersanyagból mintegy két órás mozifilmszerű montírozott anyag készül egy héten belül. A nyersanyagot nem mellékeljük!.
A kész anyagot 3 db DVD-n, valamint pendrive-on MP4-es formátumban adjuk át.

Ára : 140 ezer forint.

Három kamerával, három operatőrre: 170 ezer forint.
Külön kívánságra Blu-ray lemez is rendelhető.

Szalagavató, ballagás, bankett, diplomaosztó, bál, egyéb rendezvények

Az eseményeket három operatőrrel, négy kamerával (totál) rögzítjük. Több osztály estén minden osztályt külön operatőr vesz.
A felvételről szerkesztett végtermék készül, melyet 3 db DVD-n és pendrive-on MP4-s formátumban adunk át egy héten belül.

A felvétel ára: 160 ezer forint.
Külön kívánságra tetszőleges számú DVD rendelhető, lemezcímkével, merev tokban, nyomdában készített ízléses borítóban, darabonként 1500 forintért.